Agenda 2021 2022

Jaarprogramma's

 

 

2021   19 augustus     Beste wijnvrienden,

Beste wijnvrienden,

We zijn er nog! Ontwaakt uit onze winterslaap. Het bestuur is weer bij elkaar geweest en we willen donderdag 2 september de ALV organiseren bij het wijnlokaal in Groningen.  We hebben wel enige zorgen over het komende Gildejaar in verband met de onzekerheid met COVID.
Graag willen we de opties met jullie bespreken onder het genot van een hapje en een drankje. We denken aan soep, enkele hapjes en salades. Wie zou wat hierin willen doen?  Graag voor 30 augustus melden bij Ina (katrien.kooyman()ziggo.nl ), zodat we voldoende hebben voor iedereen.
Ook ontvangen we graag een aanmelding voor de ALV als je aanwezig wilt/ kunt zijn. Bij mooi weer zitten we buiten en hebben we iets meer ruimte.

____________________________________________________

 

Algemene ledenvergadering              Zie voor de stukken onder     'Login- Ledeninfo >>'

Datum:                 Donderdag 2 september 2021

Locatie:                Wijnlokaal Groningen

Aanvang:             17.30

Agenda:               Opgenomen in bijlage 1.

Aanmelden:       Verplicht bij de secretaris ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Vergeet niet zelf een glas, evt. een wijntje, bestek en een bord mee te nemen.

Daarnaast zijn Ina en Lineke in Zoutkamp geweest om afspraken te maken met Mw. Van der Ploeg en om de druiven te bekijken. Er is een meting gedaan en zou nu op 8% komen. Begin september kan er waarschijnlijk geplukt worden. We stellen voor om dat in het weekend van 4 en 5 september te doen. Dit nog wel even onder voorbehoud.

 

 

 

             Geweest

      achter de log-in


Copyright © 2021. All Rights Reserved wijngildebraamstruik.nl